Acvaristica & generalitati
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Reguli de baza

In jos

Reguli de baza Empty Reguli de baza

Mesaj  Pushkatu Sam Oct 23, 2010 6:19 am

- Dreptul de folosire al forumului va este acordat gratuit in baza respectarii prezentului regulament. Imi rezerv privilegiul de a va revoca acest drept (indiferent de vechime sau numarul de posturi pe care le aveti) in cazul in care consider care nu respectati regulile enumerate mai jos.

-Sunt interzise injuraturile, injuriile rasiste sau orice fel de insulte sau cuvinte obscene.
-Sunt interzise discutiile legate de religie sau politica. Sincer nu avem nevoie si aici de asa ceva.
-Sunt interzise discutiile legate de piraterie si postarea link-urilor de acest fel pe site.
-Numarul emoticonurilor dintr-un post sa fie limitat
-Limbajul folosit trebuie sa fie unul coerent, pe intelesul tuturor, fara prescurtari a la messenger.
-Administratorul are intotdeanu dreptate. Asta ca sa evitam certurile. Daca opinia dvs. difera de a mea, sunteti liberi sa o exprimati intr-un mod civilizat si fara sa ma acuzati pentru ceea ce cred. In caz contrar suportati consecintele.
-Membrii care nu sunt familiarizati cu ideea de forum si ceea ce inseamna sunt rugati sa citeasca FAQ-ul

Actualul regulament se poate modificare daca consider ca este necesar. Utilizatorii acestui site au obigatia de a revizui regulamentul periodic.
Pushkatu
Pushkatu
Webmaster

Data de inscriere : 23/10/2010
Varsta : 34
Localizare : Bistrita

https://acvaristica.catsboard.com

Sus In jos

Sus

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum